Avís legal:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat: 

NATURAL
Raó social: NÚRIA COLL MARTÍN
NIF: 43678930K
Direcció: c / Sant Dalmau 21 – 17430 – SANTA COLOMA DE FARNERS – GIRONA
Telèfon: 972842462
E-mail: mnurianaturalment@gmail.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
Aquí ha de descriure la finalitat o activitat del web o de l’entitat. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través del web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament. El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.dominioresponsable.com

 

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL o qualsevol de les seves delegacions.

 

Propietat intel·lectual i industrial.
Els drets de propietat intel·lectual de l’contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL i, per tant, queda
prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL.

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL. La presència de
“Links” o enllaços a les pàgines web de NÚRIA COLL MARTÍN NATURAL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


Altres dades a incloure en la web depenent de el servei o producte ofert per l’empresa:
✓ Codis de conducta als que estiguin adherides.
✓ Dades relatives a l’autorització administrativa necessària per a l’exercici de l’activitat.
✓ Dades de col·legiació i títol acadèmic de professionals que exerceixin una activitat regulada.
✓ Informació addicional quan a el servei s’accedeixi mitjançant un número de telèfon de tarifació addicional.
✓ Si a més realitza contractes online haurà d’afegir la següent informació amb caràcter previ a l’procés de contractació:
✓ Tràmits que s’han de seguir per contractar on-line.
✓ Si el document electrònic de l’contracte es va a arxivar i si aquest serà accessible.
✓ Mitjans tècnics per identificar i corregir errors en la introducció de dades.
✓ Llengua o llengües en què podrà formalitzar el contracte.
✓ Condicions generals a què, si s’escau, se subjecti el contracte.
✓ Confirmar la celebració de l’contracte per via electrònica, mitjançant l’enviament d’un justificant de recepció de la comanda realitzada.

Logo natural dietetica

CONTACTE

Carrer Sant Dalmau, 21, 17430 Santa Coloma de Farners, Girona

horari

Dilluns – Dissabte:
9:00 – 13:30 | 17:00 – 20:00

Diumenge:
Tancat

NATURAL

Copyright ©Natural Dietètica.
Tots els drets reservats.

Copyright ©Natural Dietètica. Tots els drets reservats.